Coro Asociación Amigos Nau Gran

Coro Asociación Amigos Nau Gran

lunes, 20 de julio de 2015

ACTIVITATS JUNY 2015

Dintre de les activitats musicals que la Coral va desenvolupar al llarg del Curs 2014 – 2015.






 El 5 del mes passat la Coral va participar a Moraira en “ Espai la Seineta “ en l’acte de Presentació de la Federació d’Alumnes i Ex_Alumnes dels Programes Universitaris de Majors de la Comunitat Valenciana. EL repertori preparat amb molta cura estava integrat per variades peces musicals com : Canon des Scats- de( Pierre G. Verny), Gracias a la vida-( Violeta Parra ), L’oiseau et l’enfant- (Crhistian Balandras), Fandanguet ( Bernat Adam Ferrero), Hijo de la Luna (Jose Mª Cano ) ,Gracias a la vida ( P. Israel ). Sota la dirección de Agustí Alamán Picazo, Solista (Hijo de la Luna) EriKa Ruiz Ballesteros, Pianista Andreu Soler Soler, que van ser del gust de tots.Com a final, es va interpretar el “Gaudeamus Igitur “en la versió d’Agustí Alamán i Rodrigo. 




La següent actuació va ser el divendres 12 ,al claustre de La Nau on va tindre lloc la cloenda del curs i entrega de premis .El programa de la Coral va ser: Canon des Scats ( Pierre Verny),Gracias a la vida ( Violeta Parra), L’oiseau et L’enfant ( Crhistian Balandras), Fandanguet ( Bernat adam Ferrero) Hijos de la Luna ( Jose Mª Cano), Gaudeamus Igitur ( Agustí Alamán Rodrigo) es va interpretar en diferents moments de l’acte dintre d’un guió de Teatre sota la dirección de Agustí Alamán Picazo, Solista Soprano Elena Navalón Sanz i Pianista Edu Marquina Selfa. Cal manifestar la quantitat de felicitacions i comentaris positius que es varen rebre al voltant de com havia evolucionat La Coral. 



El dia 25 la nostra coral va participar en la cerimònia de Graduació de la primera Promoció de l’Escola d’Infermeria del nou Hospital La Fe interpretant el Gaudeamus Igitur. Per a finalitzar el curs,el dia 30 es va acudir a la Residència Ballesol del carrer de la Fusta per a amenitzar la vesprada als residents i familiars .El repertori habitual es va ampliar amb altres cançons Guantanamera, Mira que eres linda, Cuando calienta el sol i clavelitos… que varen ser cantades, acompanyades i inclús, ballades pels residents. Una actuació molt desitjada pels coralistes i que posà el punt i seguit al treball d’aquest curs. 

En setembre començarà la tasca amb renovades forces, il.lusions, i molts projectes que ja té al pensament el director de la coral Agustí Alaman i Picazo.

No hay comentarios:

Publicar un comentario