Coro Asociación Amigos Nau Gran

Coro Asociación Amigos Nau Gran

jueves, 3 de marzo de 2016

ACTIVITAT DE LA CORAL “AMICS DE LA NAU GRAN” PRIMER TRIMESTRE




El passat 17 de desembre, en el marc incomparable de la Capella de la Sapiència de la Nau, la Coral Amics de la Nau Gran va oferir el seu primer concert del present curs 15-16.


El repertori  seleccionat va representar una mena de viatge al llarg del món i del temps. Cançons de Nadal clàssiques i populars, modernes i tradicionals, conegudes i novedoses, nadales per a tots que van ser preparades amb molta cura pel nostre director Agustí Alaman i Picazo. Els components de la coral vam gaudir durant  l’interpretació  de les cançons i el públic assistent ho va agraïr amb els seus aplaudiments en cadascuna d’elles. Es va comptar amb l’acompanyament al piano d’Andreu Soler i Soler.








En la part final del concert la coral “senior” va estar acompanyada pels joves components de la Coral de la Facultat de Magisteri . Tot un plaer i una injecció de saba nova per  a les veus més madures en una magnífica cloenda.
Seguint amb una idea solidària que ja es va dur a terme en el passat juliol en la Residència Ballesol, la Coral va tornar a alegrar una vesprada a les persones internades en la Residència La Saleta d’Alaquàs. El dia 22 els vam obsequiar amb el nostre repertori i per a finalitzar es varen cantar totes les nadales més conegudes que els majors  varen acompanyar amb palmes i les seues veus. Aquestes activitats en centres de majors ens gratifiquent moltísssim ja que els somriures i la participació d’aquestes persones arriben al cor d’una manera intensa. En vespres d’unes festes tan entranyables com els nadals, potser encara més.
El treball ha sigut  intens al llarg de les sessions d’assaig però molt gratificant ;quan es va comprobant que poc a poc les cançons van prenint forma, que van sonant per cordes i que finalment el muntatge total és satisfactori  , tothom es sent implicat i feliç. Tenint en compte que aquesta coral és completament “amateur” i que la majoria dels components no tenen estudis musicals sembla miraculós el treball realitzat. El pertanyer a una agrupació coral implica un compromís seriós, no sols amb la direcció ,també amb la resta de companys i companyes. És un treball de conjunt on cadascú  dels membres és peça important i necessària per a la consecució de l’objectiu final. Cal dir que el bon ambient personal entre tots els components ajuda a que el treball siga agradable i reconfortant.
En el començament del nou trimestre, ja s’estan   estudiant  noves partitures que duran a aquesta coral a  col.laborar i participar en nous reptes. Molt ànim i ganes, no ens faltaran.

Sempre estem oberts a noves incorporacions per a participar  i fer realitat una afició que ens uneix i ens fa millors.

No hay comentarios:

Publicar un comentario